Home Uncategorized Preziceți sau preziceți: care este adevăratul scop al astrologiei?

Preziceți sau preziceți: care este adevăratul scop al astrologiei?

1142
0

Foarte des vom vedea un astrolog cu întrebări foarte precise și o intenție fermă de a obține răspunsuri clare despre viitorul lor ! Și este rar văzut din consultarea tuturor rețetelor. Da, astrologia nu este Martingale, care vă permite să întrebați soarta și să câștigați în fiecare lovitură…

Viitorul nu este scris…
Dacă” asterii vorbesc cu noi”, discursul lor este doar o grilă simbolică de citire pe care o interpretăm, mai degrabă decât tabelele legii gravate în marmură, care vor cădea la picioarele noastre. Noi, astrologii, nu putem spune exact ce se va întâmpla. De ce? Pentru că grila noastră de lectură, așa cum am spus, este simbolică. Pe măsură ce urmărim harta cerului unui obiect, putem dezvălui tendințele, climatul, starea de spirit și evenimentele potențiale pe care persoana cu care ne consultăm în cele din urmă se va confrunta. Dacă putem spune că independența domină tranzitul uranic, precum și dorința de noutate care ar putea duce la viața unui consultant de schimbare, nu putem anticipa natura acestor schimbări. Personalitatea noastră, așa cum este indicat în subiectul nostru astral, evocă evenimente care pot fi prezise … tranzitele planetare actualizează climatul care poate fi constructiv, electric, prosper, stresant, dinamic… gratuit pentru toată lumea să poarte haine de ploaie în timpul furtunii !

De aceea oferim în principal tendința, vremea… deci suntem meteorologi. Facem previziuni, nu previziuni, ca unii politologi și economiști. Singura diferență este că folosim un alt suport.

Aflați data semnului astrologic?

Putem planifica totul ?
Dar … dacă putem prezice, putem prezice totul ? Ei bine, nu, și din fericire ! Viața fără surprize va fi dor de piquancy ! Previziunile astrologice oferă indicii adevărate, dar nu dictează viitorul exact pentru a anticipa unde s-ar putea folosi doar pentru a afla despre faptele viitoare !

Astrologia vă permite să luați decizii și să acționați conștient, zilnic. “Citirea în cer este o citire în sine” și acesta este întregul scop al consultării astrologice.

De ce aveți nevoie de consiliere astrologică ?

Astrologia poate :

Vă ajută să vă cunoașteți mai bine și să obțineți abilitățile de analiză a situației în ceea ce privește personalitatea dvs.
Actualizați climatul în care vă dezvoltați și vă veți dezvolta în lunile următoare.
Te face să înțelegi diferit problema pe care o aduce.
Pe scurt, înțelegerea situației dvs., a problemelor dvs., a problemelor dvs., a îndoielilor dvs., a dorințelor dvs., a proiectelor dvs. emoționale, personale, profesionale în ceea ce privește personalitatea, viața și climatul în care vă scăldați.

Concluzie :

Cheile pentru optimizarea vieții noastre se ascund în partea de jos a planetelor. Du – te la un astrolog este de a da-te un mijloc pentru o viață mai bună. Suntem pe pământ pentru a evolua, toată lumea are în ea ceea ce este nevoie pentru a face, în acest astrologie este un instrument, cunoștințe, înțelepciune care ne ajută prin intermediul… predicții !

Subscribe to VIP newsletter

Valid first name is required.
Please enter a valid email address for shipping updates.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here